starstablematildas.blogg.se

2014-04-19
22:34:54

Ute på äventyr..!

Haha ja, jag och Thunderprinsess har varit lite överallt idag.
Jag måste ju någon gång bli klar med att stänga alla dessa sprickor!! Så jag kollade min "sprick karta" och red sedan mot en av dom rosa prickarna på kartan.
En av dom var i Valedalesjön så jag red dit. När jag var där så kom en gul text upp som sa: "någonstans i närheten finns ett gyllene påskägg" (eller bara ägg minns inte riktigt...) 
så, jag började rida runt och leta som en tok, och just när jag höll på ge upp eller typ fråga någon men då så roterade jag bara och då såg jag ägget! Jag typ: "aaagrh!" och "puuh.." och red sedan dit.
 
Jag letade sen upp alla andra sprickor och stängde dom. Efter att jag pratat med Avalon om skuggsugaren så ploppade det upp att jag var populär med Åskviggens cirkel! Jag blev jätte glad för jag vill ha det ryckte jag behöver för att kunna göra uppdragen som kommer nu på onsdag.
Men då, när jag blev populär, så kom det upp en gul prick på min karta. Så jag red dit, till Alex. Hon ville prata om att jag skulle fortsätta stänga sprickor och att dom snart inte skulle kunna komma tillbaka!
 
Så jag tycker att jag och Thunderprinsess, som transporterade mig överallt, var riktigt duktiga idag!