starstablematildas.blogg.se

2014-01-12
20:20:45

Hejj igen!

Hehe det var ett tag sen jag bloggade... men skolan har ju börjat om efter lovet och jag hinner mest bara in och mata hästarna. Men under denna tid jag inte bloggat så har jag levlat och gjort lite uppdrag:)
 
Levlingen har gått bra. Jag körde verkligen hårt med Thunderprinsess, men det var det värt! På bara 3 ynka dagar så gick hon upp till level 10! Sen har hon fått vila några dagar efter det som belöning;)
 
Medans Thunderprinsess vilade så började jag med Midnightdreamer. Han var väldigt pigg och glad på att springa och tävla;) 
På bara några dagar hade även han gått upp i level! Efter som han är min nyaste häst så var det bara till level 4, men vi fortsätter framåt:D
 
 
Uppdateringen den här veckan var ett speciellt uppdrag. Jill sa att några höns var försvunna. Eftersom hon hade mycket att stå i, så red jag såklart dit och försökte hjälpa.
Det var ett väldigt spännande uppdrag jag hade gett mig in på... ett riktigt mysterium med många små ledtrådar som man var tvungen upptäcka och lista ut. Men det var spännande och roligt:) Men det är inte slut än... Det fortsätter så småningom:)